in

Μικρή κουζίνα; Κανένα πρόβλημα!

«Είναι μικρή, χάλια, κλειστοφοβική, δεν αντέχω άλλο.» Μια κρίση πανικού με την μικρή σου κουζίνα είναι συνηθισμένη. Εμείς όμως είμαστε της άποψης ότι όλα γίνονται και πως η μικρή σου κουζίνα μπορεί να μετατραπεί στον μικρό σου βασίλειο που θα απολαμβάνεις να περνάς ώρα εκεί.

Με ένα χαμηλό budget μπορείς να έχεις αποθηκευτικούς χώρους, στυλ και προσωπικότητα. Αν το καλοσκεφτείς, μικρότερος χώρος = λιγότερα έξοδα και μέσα από τις κουζίνες που θα σου δείξουμε, μπορείς να δεις τι σου ταιριάζει.

Τόλμησε το!

Μια μικρή κουζίνα δεν χρειάζεται να είναι μονόχρωμη ή απλή. Ένα ζωντανό έντονο χρώμα δίνει στυλ, ενώ μπορεί να φανεί ο χώρος μεγαλύτερος. Ένας τοίχος ή το πάτωμα βαμμένο σε έντονο χρώμα, είναι το καλύτερο value for money φρεσκάρισμα της κουζίνας (με άμεσο αποτέλεσμα) που υπάρχει. Εναλλακτικά δες τις διαθέσιμες ταπετσαρίες ή αυτοκόλλητα.

Ανάμειξέ το!

Στην κουζίνα βρίσκεσαι. Όπως αναμειγνύεις γεύσεις μπορείς να κάνεις το ίδιο με το στυλ. Εδώ θα δεις έναν συνδυασμό μοντέρνου και βιομηχανικού στυλ, με όλες τις μοντέρνες λεπτομέρειες (βλέπε πάσο) και μεγάλα βιομηχανικά στοιχεία, όπως τον τοίχο από τούβλο, τον νιπτήρα και τα φωτιστικά.

Στροφή στην παράδοση

Οι rustic κουζίνες είναι πιο οικονομικό να γίνουν σε μικρή κλίμακα λόγω της πληθώρας ξύλου, ενώ έχουν μεγάλο αντίκτυπο. Δείχνουν ζεστές, μπορούν να έχουν πολλούς αποθηκευτικούς χώρους και μπορείς να περάσεις πολλή ώρα ευχάριστα μαγειρεύοντας.

Συνδυάζει παράδοση, country στυλ και θα το απολαύσει κάθε μαγείρισσα και μάγειρας. Είναι σταθερή αξία και δεν θα χρειαστεί να κάνεις ποτέ ξανά ανακαίνιση, απλά κινήσεις συντήρησης.

Ρίξε τους τοίχους!

Φαντάσου ότι αυτή η κουζίνα έχει περάσει τα πάνδεινα. Υπήρξε κλειστοφοβικό κουζινάκι λίγων τετραγωνικών με πόρτα, που θα αυτοκτονούσες με…κουτάλα της σούπας, έγινε καφέ χρώμα και στο τέλος κόκκινη.

Όπως και να ‘χει στο κόκκινο είναι καλύτερη από ποτέ, ενώ το γκρέμισμα του τοίχου της έδωσε άλλη όψη. Ευτυχώς δεν υπήρξε στατικό πρόβλημα ώστε να ρίξουν τους τοίχους και η κουζίνα δείχνει τέλεια!

Μα, που πήγε η κουζίνα!

Κοίτα αυτή την ωραία κουζίνα. Μικρή διακριτική και όμορφη. Έχει αποθηκευτικούς χώρους, κουζίνα,πάγκο εργασίας και οτιδήποτε χρειάζεσαι. Η αναδιπλούμενη πόρτα κρύβει όλο τον χώρο της κουζίνας και αφήνει τον κόσμο να αναρωτιέται για το πώς δουλεύει ο φούρνος…

Ξήλωσε τα ντουλάπια!

Σε μια μικρή κουζίνα χρειάζεται να βλέπεις τον τοίχο ή το πλακάκι ώστε ο χώρος να φαίνεται μεγαλύτερος. Εδώ ένα μεγάλο κρεμαστό ράφι χωράει τα πάντα, δεν πιάνει τόσο χώρο όσο τα ντουλάπια και μπορείς να κοιτάξεις ψηλά χωρίς να φοβάσαι ότι θα χτυπήσεις.

Δείχνει τόσο μοντέρνο όσο και στυλάτο, σε υποχρεώνει να έχεις τα βαζάκια τακτοποιημένα καθώς τα ράφια λειτουργούν ως display για διακοσμητικά και για τα εργαλεία σου. Την ίδια στιγμή όλα δείχνουν τακτοποιημένα, ενώ απλά τα έχεις ακουμπήσει στο ράφι.

decoration.gr

Αυτά τα φανταστικά κρεβάτια(υπνόσακοι) θα σας κάνουν να τα …ονειρευτείτε απόψε το βράδυ

Νοικοκυρές ήρθε το Μηχάνημα που διπλώνει μόνο του τα ρούχα σας!