in

Τα πλακάκια λέπια γοργόνας είναι το πιο προχωρημένο trend!

Όσοι αγαπούν το φανταστικό νιώθουν ότι βρίσκονται στον παράδεισο. Από την πρώτη εφαρμογή για πλακάκια λέπια σε στυλ γοργόνας έχει περάσει ένας χρόνος, αλλά η απόλυτη ιδέα συνεχίζει να αναπτύσσεται!

Πάντα γοητευόμασταν από την φαντασία μας. Τι είναι άλλωστε η φαντασία, πέρα από την πιθανότητα;

Φυσικά τα πλακάκια-λέπια, είναι κάτι που μπορεί να εφαρμοστεί από σπίτια, μέχρι εστιατόρια, χώρους απασχόλησης παιδιών και οποιονδήποτε χώρο συνδέεται με την θάλασσα ή τον μύθο. Ας δούμε διακριτικούς και λιγότερο διακριτικούς τρόπους να εφαρμόσεις το νέο αυτό trend!

Στην κεντρική μας φωτογραφία και σε απόλυτο χρώμα γοργόνας, είναι τα πιο όμορφα πλακάκια mermaid που έχουμε συναντήσει. Ταιριάζουν δε τέλεια με την μοντέρνα κουζίνα δίνοντας βάθος, οπτική ευχαρίστηση και στυλ.

Στο μπάνιο, τα πλακάκια γοργόνας δένουν αρμονικά καθώς υπάρχει το υγρό στοιχείο. Σπάει με επιτυχία το λευκό με το ουδέτερο γκρι και αφήνει τους πίνακες και το πράσινο να προσθέσουν χρώμα. Περισσότερο θυμίζει ψάρι, παρά γοργόνα, όμως το αποτέλεσμα δεν παύει να είναι μοναδικό.

Στο εστιατόριο Musket Room στο Manhattan, οι σχεδιαστές σχεδίασαν λέπια στο τσιμέντο και το ένωσαν με το ζεστό παρκέ, δίνοντας μια πιο ρουστίκ σκοπιά στο βιομηχανικό τσιμέντο.

Σε εξαιρετικό συνδυασμό που θυμίζει παραδοσιακό γιαπωνέζικο τατουάζ, οι αποχρώσεις του μπλε και του πράσινου εκπλήσσουν ευχάριστα σε ένα μπάνιο που βγήκε κατευθείαν από τα βάθη του Ειρηνικού.

Τα μικρά mermaid πλακάκια αποτέλεσαν εύκολη επιλογή για να τοποθετηθούν σε όλο το μπάνιο, παρότι αυτοί που τα τοποθέτησαν δεν διευκολύνθηκαν σε καμία περίπτωση από το σχήμα του δωματίου.

Το ίδιο navy blue χρησιμοποιήθηκε σε όλο τον χώρο, αφήνοντας το ανοιχτό γκρι του πατώματος, το σκούρο ανθρακί καλοριφέρ, την λευκή μπανιέρα και το ταβάνι, να κάνουν την δουλειά τους ισορροπώντας χρωματικά τον χώρο ώστε να μην φαίνεται πολύ σκοτεινός!

Τυρκουάζ πλακάκια γοργόνας σε όλο τον τοίχο; Ναι σε όλο τον τοίχο και το αποτέλεσμα είναι από τα καλύτερα του αφιερώματος. Φυσικά η λευκή μοντέρνα μπανιέρα το αναδεικνύει!

Αν θέλεις να το τολμήσεις χωρίς να καταφύγεις σε extreme λύσεις, υπάρχει πάντα το κρεμ! Τα ανοιχτά γκρι ντουλάπια, η παρουσία του λευκού στα φωτιστικά, το ταβάνι και τους πάγκους και το ανοιχτόχρωμο παρκέ δημιουργούν απίστευτη χρωματική αρμονία.

Πάλι τα λευκά λέπια πρωταγωνιστούν, αυτή τη φορά με αποχρώσεις του ξύλου και πράσινο, την ώρα που στα ράφια το τυρκουάζ και το γαλάζιο τραβούν την προσοχή.

Φυσικά το μοτίβο λεπιών και γοργόνας δεν εφαρμόζεται μόνο σε τοίχους και πατώματα. Εδώ οι Α2 Designers δημιούργησαν αυτό το εμπνευσμένο ντουλάπι που εντυπωσιάζει.

Ματ αυτοκόλλητα πλακάκια τύπου mermaid, κατασκευασμένο από βινύλιο. Έτσι δεν δεσμεύεσαι για το μέλλον και την ίδια στιγμή αλλάζεις ολόκληρο το μπάνιο!

decoration.gr

Ένα Πανεύκολο DIY που θα Μεταμορφώσει Ολοκληρωτικά κάθε Βεράντα!

9 φανταστικά σπίτια έως 30 τετραγωνικά!