in

Δες 5 φανταστικές κουζίνες Eξωτερικού χώρου!

Θα σου παρουσιάσουμε 5 φανταστικές κουζίνες εξωτερικού χώρου, σε διαφορετικά στυλ για να πάρεις ιδέες.

Κάποιες από αυτές αποτελούν μακρινό όνειρο, ενώ κάποιες άλλες σε λίγο μικρότερη κλίμακα είναι απολύτως εφικτές.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για πλήρως οργανωμένες κουζίνες που αλλάζουν όλο το concept «μαγειρεύω έξω με φίλους».

Η ρουστίκ ταράτσα του 1ου ορόφου!

Όταν το μπαλκόνι του πρώτου ορόφου είναι υπερβολικά μεγάλο, κάπως πρέπει να το εκμεταλλευτείς! Εδώ προστέθηκε ένα στέγαστρο ώστε να μπορούν να μαγειρέψουν υπό όλες τις καιρικές συνθήκες. Η κουζίνα και το BBQ δουλεύουν με γκάζι, διευκολύνοντας το ίδιο ερασιτέχνες και επαγγελματίες μάγειρες να διαπρέψουν.

Το τραπέζι είναι αρκετά μεγάλο ώστε να φιλοξενήσει οικογενειακό γλέντι ή πάρτι, ενώ υπάρχει πρόβλεψη για νιπτήρα και πάσο, τόσο για την προετοιμασία, όσο και για το μάζεμα, ώστε να μην βρίσκεται τίποτα στην μέση.

Κουζίνα και μπαμπού

Εδώ λοιπόν βρίσκεται το βασίλειο του μάγειρα, καθώς η εξωτερική κουζίνα δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει οποιαδήποτε κουζίνα εσωτερικού χώρου. Διαθέτει πραγματικά πολλές επιφάνειες εργασίας, ένα μεγάλο τραπέζι με πάγκους και ότι εξοπλισμό μπορείς να φανταστείς. Για να μην μιλήσουμε για τον χτιστό φούρνο…

Διακοσμητικά υπάρχει τούβλο, πλακάκια με καθαρά διακοσμητική διάθεση και ένας τοίχος από διάτρητη ψάθα. Τα ντουλάπια είναι χειροποίητα και ξυλόγλυπτα, ενώ η οροφή από πλεγμένο μπαμπού κλέβει φυσικά την παράσταση.

Χρώμα και ξύλο!

Ο ιδιοκτήτης τρέφει αγάπη για το ξύλο και φυσικά για τις πολυπληθείς παρέες. Όμως όταν σκέφτηκε να «πετάξει» μια πινελιά φούξια στην εξωτερική του κουζίνα, δικαιώθηκε περίτρανα! Σπάει με έξυπνο τρόπο το φούξια με λίγο λαδί στον ένα τοίχο, ενώ οι πάγκοι, ο απορροφητήρας και το ψυγείο είναι μαύρα.

Ήρθαν τα μέσα έξω!

 

Εδώ έχουμε μια πιο μοντέρνα προσέγγιση χάρη στην inox νησίδα και τα σκαμπώ. Έχει πολλές από αυτές τις μικρές λεπτομέρειες που διαθέτει μια κουζίνα εξωτερικού χώρου, πέρα από το τεράστιο ψυγείο!

Η νησίδα όπου έχει εγκατασταθεί η κουζίνα γκαζιού, είναι ταυτόχρονα πάγκος εργασίας, πάσο και μπαρ! Όλα αυτά με θέα μια τεράστια πισίνα!

Με άρωμα Ελλάδας!

Αυτό το μπαλκόνι είναι η πιο προσιτή -από άποψη χώρου- λύση για τα ελληνικά δεδομένα! Η γωνιακή κουζίνα αξιοποιεί στο έπακρο το μπαλκόνι και είναι πλήρως εξοπλισμένη. Το μπλε στις καρέκλες αποτελεί φανταστική επιλογή για να αποκτήσει προσωπικότητα ο χώρος, ενώ ο μαυροπίνακας είναι μια fun προσθήκη για πάρτι αλλά και την οικογένεια.

Φυσικά το ανοιχτό ξύλο δίνει στον χώρο ένα πιο νεανικό στυλ, ενώ όπου και να δεις θα βρεις μικρές όμορφες λεπτομέρειες όπως τα κόκκινα ποτήρια του κρασιού. Το ότι διαθέτει τηλεόραση και ένα οχτάρι τραπέζι, το αναγάγει αυτόματα σπίτι για καλοκαιρινά αθλητικά γεγονότα, διαγωνισμούς και shows για όλους!

decoration.gr

Το απόλυτο μυστικό για να διατηρήσετε φρέσκα τα λεμόνια σας για έναν ολόκληρο μήνα!

Τοποθέτησε παλιά λάστιχα στην αυλή του. Δείτε τι πραγματικά όμορφο έφτιαξε!