in

Συζείτε; Φτιάξτε Το Τέλειο Υπνοδωμάτιο για Δύο!

Πέντε διακοσμητικές αλλαγές στο υπνοδωμάτιο που σας βοηθήσουν να ζήσετε καλύτερα με το άλλο σας μισό!

Όσο κι αν αγαπάτε το άλλο σας μισό, είναι βέβαιο ότι συχνά αντιμετωπίζετε διαφωνίες σχετικά με τη διακόσμηση του σπιτιού.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε 5 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στο κοινό υπνοδωμάτιο για να ζήσετε εσείς καλά και με το ταίρι σας (ακόμα) καλύτερα!

thehomeissue_bedroomfortwo001

Επικυρώστε τη σχέση σας με το κατάλληλο χρώμα Για κάθε ζευγάρι, η κρεβατοκάμαρα αποτελεί το τελικό καταφύγιο. Αν θέλετε το κοινό υπνοδωμάτιο να σας χαλαρώνει και να αναζωογονεί τότε δεν έχετε παρά να πείτε «ναι» σε κάποια ουδέτερη και unisex απόχρωση του γκρι η οποία να ταιριάζει στα γούστα και τον δύο σας. Από το ανοιχτό γκρι μέχρι την νέα λατρεία των διακοσμητών, το γκρέζ, δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρείτε κοινό (χρωματικό) έδαφος!

Μπείτε σε τάξη Οι μεγαλύτεροι καβγάδες στην ιστορία του… έρωτα έχουν ξεκινήσει με γκρίνια. Και η συχνότερη αφορμή για την γκρίνια εντός των τειχών μεταξύ ζευγαριών συνήθως είναι η ακαταστασία. Προτού μπείτε στη διαδικασία της (μετωπικής) αντεπίθεσης στις κατηγορίες που σας εκτινάσσει το άλλο σας μισό, πάρτε λίγο χρόνο να μειώσετε τις πιθανές εστίες ακαταστασίας του υπνοδωματίου σας. Με άλλα λόγια, ξεφορτωθείτε τα διακοσμητικά αξεσουάρ την ύπαρξη των οποίων δεν κρίνετε απαραίτητη ούτε εσείς ούτε το άλλο σας μισό. Επίσης, φροντίστε να μοιράσετε τις ντουλάπες και τα συρτάρια σας δια του δύο. Με αυτόν τον τρόπο, θα διατηρήσετε και οι δύο την αυτονομία σας ενώ ο καθένας σας θα φέρει ευθύνη αποκλειστικά για τον εαυτό του—τουλάχιστον σε αυτό το κομμάτι.

Τέλος, μην ξεχάσετε να εξοπλίσετε το υπνοδωμάτιό σας με τον απαραίτητο… εξοπλισμό (π.χ. κουτιά, καλάθια, δίσκους) όπου μπορείτε να αποθηκεύετε διάφορα μικροαντικείμενα (π.χ. βιβλία, περιοδικά, φορτιστές κινητών, κ.ά.)

 

Τα καινούρια σας σεντόνια Κορίτσια, ήρθε η ώρα να ξεχάσετε τις ημέρες που τα vintage, γεμάτα φρου-φρου σεντόνια σας αποτελούσαν το πρώτο πράγμα που αντικρίζατε όταν ξυπνούσατε. Και το ίδιο ισχύει και για εσάς, αγαπημένα μας αγόρια: οι μέρες των πάντα τσαλακωμένων, αταίριαστων σκεπασμάτων και σεντονιών, έχουν έρθει στο τέλος του. Από τη στιγμή που είπατε το «I do» στην συγκατοίκηση, άλλωστε, τα δεδομένα αλλάζουν. Για να δημιουργήσετε ένα όμορφο υπνοδωμάτιο για δύο, λοιπόν, επιλέξετε καλής ποιότητας σεντόνια σε τόνους του λευκού, του γκρι, του γαλάζιου, του μοβ και του μαύρου. Και, ναι, τα γεωμετρικά μοτίβα είναι πάντα ευπρόσκδεκτα. Όσο για το χρώμα; Κρατήστε το για την παπλωματοθήκη.

Βγάλτε την TV …από την κοινή ζωή σας και το υπνοδωμάτιό σας και στη θέση της βάλτε μουσική! Μπορεί διάφορες έρευνες να θέλουν τις γυναίκες να «ξεσηκώνονται» όταν βλέπουν σαπουνόπερες αλλά, δυστυχώς, λειτουργούν ακριβώς αντίθετα για τους εκπροσώπους του ισχυρού φύλου. Αντίθετα, η μουσική φαίνεται να λειτουργεί ενισχυτικά στην ερωτική διάθεσή και των δύο φύλων. Αν λοιπόν θέλετε το υπνοδωμάτιό σας να μετατραπεί στο πιο ερωτικό μέρος στον κόσμο, δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε ένα ηχοσύστημα. Δεν θέλετε να ξοδέψετε τόσα χρήματα ή δεν έχετε χώρο; Αρκεί ένα καλό ασύρματο ηχείο, το οποίο μπορείτε να συνδέετε με τον υπολογιστή σας, για να ακούτε τα αγαπημένα σας χαλαρωτικά playlist.

thehomeissue_bedroomfortwo004

Φως, φως, κι άλλο φως Δε χρειάζεται να σας πείσουμε για τη σημασία του κατάλληλου –και πόσο μάλλον ρομαντικού- φωτισμού στο υπνοδωμάτιο που μοιράζεστε με το ταίρι σας. Μια καλή λύση; Τα κεριά.

Μια καλύτερη λύση; Τα ηλεκτρονικά κεριά που δεν σβήνουν, δεν στάζουν, καταναλώνουν ελάχιστη ενέργεια ενώ μπορείτε να ρυθμίσετε την έντασή τους ανά πάσα στιγμή!
via

Κρύψτε τα Ραγίσματα από τους Τοίχους σας με τους πιο Έξυπνους Τρόπους!

Το σπίτι μιας υπηρέτριας κερδίζει το διεθνές βραβείο αρχιτεκτονικής. (Φωτογραφίες)