in

Υπέροχες ιδέες διακόσμησης για ένα παιδικό δωμάτιο

Η Jackie Huang είναι μια ταλαντούχα καλλιτέχνης από το Λος Άντζελες και έχει ως κύριο υλικό το χαρτί. “Το μέσο που χρησιμοποιώ είναι κάτι που οι περισσότεροι άνθρωποι θεωρούν ένα καθημερινό αντικείμενο – το χαρτί.

Προσπαθώ να μετατρέψω αυτό το συνηθισμένο αντικείμενο σε κάτι ξεχωριστό, κάτι που θα κάνει το θεατή να σταματήσει, να ρίξει μια δεύτερη ματιά και να σκεφτεί έξω απ’ τα τετριμμένα” λέει η Huang για τη δουλειά της.

Έχοντας εξερευνήσει τις δυνατότητές της στο σκίτσο και στη ζωγραφική για ένα διάστημα, όταν ανακάλυψε το χαρτί ως υλικό, όλα μπήκαν στη θέση τους. Σήμερα, χρησιμοποιεί μια ποικιλία τεχνικών για να δημιουργήσει τα έργα της και δε βάζει όρια στον εαυτό της, στη φαντασία της και στις πιθανές τεχνοτροπίες που θα της δώσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Εξερευνά και πειραματίζεται.

Πηγές έμπνευσης αποτελούν τα κινούμενα σχέδια, η μόδα, τα παιδικά βιβλία και πολλά άλλα, με μεγαλύτερη, όμως, από όλες την ίδια της τη ζωή. Η ίδια λέει “Μπορεί να ακούγεται μελό, αλλά πιστεύω ότι τότε κάνω την καλύτερή μου δουλειά. Τότε που μπορώ να διηγηθώ μια ιστορία που κανείς άλλος δεν μπορεί.”

Και ένα είναι το σίγουρο: οι χειροτεχνίες και οι κατασκευές της είναι καταπληκτικές και πηγή έμπνευσης για όλους εμάς, μικρούς και μεγάλους fans της Disney, που ψάχνουμε ιδέες για να διακοσμήσουμε τους τοίχους των δωματίων μας!

 

02-rapunzel

03-maleficent-sleeping-beauty-and-ursula-the-little-mermaid

04-aladdin

05-belle_

06-the-seven-dwarves

07-cinderella

08-the-white-rabbit

09-the-aristocats

10-koala_

12-superman

13-castle

14-totoro

jenny.gr

Riverside House: Ένα εξοχικό σπίτι στη Νορμανδία για να πάρουμε ιδέες!

Αετοφωλιά στη Νίσυρο: Η απίστευτη μεταμόρφωση ενός αρχοντικού του 17ου αιώνα σε πολυμορφικό σπίτι